Zoals je al hebt kunnen lezen op deze website reikt Baanbrekers op 7 november a.s de Participatieprijzen uit. Baanbrekers doet dit om personen, bedrijven en organisaties en projecten in het zonnetje te zetten. Het gaat er hierbij om dat er nèt dat stapje extra wordt gezet om ervoor te zorgen dat werken en meedoen voor iedereen mogelijk wordt. De prijsuitreiking gebeurt tijdens een speciale relatiemiddag. Jouw stem bepaalt wie er met de prijs naar huis gaat. Vanaf vandaag kan er worden gestemd!

Drie prijzen
“De stembussen voor onze vier Participatieprijzen zijn vanaf donderdag 10 oktober geopend”, vertelt Ahmed Kansouh, directeur van Baanbrekers. “We hebben een prijs voor de Participatiepersoon, de Participatieploeg, het Participatieproject en de Toffe Peer van 2019. We hebben per categorie drie genomineerden. En iedereen kan dus meebepalen wie er in de prijzen valt.

Hoe kun je stemmen?
Iedereen kan zijn of haar stem uitbrengen via deze website. De genomineerde met de meeste stemmen, krijgt uiteindelijk de prijs. Stemmen gaat heel eenvoudig: stuur een mail naar participatieprijs@baanbrekers.org met in de onderwerpregel de genomineerde van jouw keuze.

Stemmen kan vanaf vandaag!