PARTICIPATIEPRIJS 2018 NOMINATIE #PARTICIPATIEPLOEG 
MIJNSTIJL.COM & TEAM ASVZ VINCENTIUS

PARTICIPATIEFEITEN:

  • Werkbedrijf
  • Arbeidsmatige dagbesteding 

Het team van Vincentius dat elke dag bezig is met het samenstellen van de producten voor MijnStijl.

Diana Peters: “Betrokkenheid is enorm. De producten met zorg verpakt zijn echt van hen. Waarover ze graag ons tips geven over de geuren en kleuren van de collectie.”

Wat is MijnStijl.com?
Puur, eerlijk en duurzaam ligt ten grondslag aan de productlijnen van MijnStijl.com. Groothandel met gebruiksartikelen die meer zijn dan de onmisbare basics met een mooie uitstraling. Van een geurkaars tot zeep, van roomspray tot een wasmand, de collectie bestaat uit veel verschillende artikelen, allemaal met stijl gemaakt, want het oog wil natuurlijk ook wat.

MIJN STIJL is een groothandel in gebruiksartikelen, echte basics voor in huis!
Van een geurkaars tot zeep, van roomspray tot een wasmand, de collectie bestaat uit veel verschillende artikelen, allemaal echte gebruiksartikelen met een basic uitstraling, het oog wil natuurlijk ook wat!
Puur Zeep is een apart label van Mijn Stijl, de zeep is plantaardig en de eindassemblage wordt  verzorgd door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. MijnStijl.com, Diana Peters

MEER OVER MIJNSTIJL

Het verhaal achter MijnStijl.com
Maar het verhaal achter de producten vinden we net zo belangrijk. We werken dan ook samen met kleinere fabrikanten die producten van kwaliteit leveren met pure grondstoffen. En veel van onze producten worden geassembleerd door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld Puur Zeep een label van MijnStijl.com zijn plantaardige zepen en worden geregen aan mooie koorden bij Baanbrekers. Dit product gaat net als de andere producten naar het middensegment van retailers. Naast mooie collectie willen zij ook leveranciers die zicht maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kwaliteit, duurzaam en sociaal staan hoog in het vaandel bij ons, dat is de filosofie achter ons bedrijf.

Het team van ASVZ Vincentius
Het team van ASZV Vincentius maakt elke dag dozen vol met zeepkettingen. Met ziel en zaligheid zijn ze betrokken bij Puur Zeep. Elke zeepstuk wordt voorgeboord en voorzien van koord en verpakking volgens het voorbeeld. Tegen een eerlijke prijs dat hoort bij duurzaam ondernemen met een sociaal karakter.

Professionele samenwerking
De samenwerking wordt professioneel opgepakt en soms worden er fouten gemaakt, maar dat is in elke assemblageproces het geval. Als het voorbeeld goed is en het wordt goed uitgelegd, dan gaat het proces gewoon echt goed. Het kost echt wel tijd om te zorgen dat het proces verloopt zoals je wenst, maar het resultaat is er. Net zoals met alles zo is, het levert rendement op na de juiste investering. De samenwerking is net zo duurzaam als onze insteek om duurzame producten te leveren.

Hartverwarmend
Het is ook echt leuk om daar rond te lopen, wederkerigheid van de mensen is ook hartverwarmend. Mooi om te zien dat ze echt toegewijd zijn aan het maken van onze zeepkettingen. Zo geven ze ook graag hun mening over de kleuren en de geuren van onze collectie. Zij vinden namelijk allemaal de fuchsia zeep het mooiste.

Groei
Het is ooit gestart vanuit groei en dat we zochten naar capaciteit in de regio met een omvang die voldoende was om mee te kunnen groeien met ons, met stabiliteit voor een samenwerking die passend is onze bedrijfsfilosofie. Van enkele stuks aan onze keukentafel zijn we gegroeid tot een mooie groothandel met mooie aantallen die dagelijks van de tafel rollen bij Baanbrekers. Een samenwerking met Baanbrekers beveel ik graag aan. Alhoewel, liever niet want dan mis ik capaciteit!

STEMMEN KAN HELAAS NIET MEER
De stembussen voor de Participatieprijs 2018 zijn gesloten. We zijn nu druk bezig met het tellen van de stemmen. We maken de winnaars bekend op donderdag 22 november a.s. tijdens de relatiemiddag van Baanbrekers. Tot die tijd houden we de uitslag nog even geheim.