PARTICIPATIEPRIJS 2018 NOMINATIE #PARTICIPATIEPROJECT
GEBREMA TECHNISCHE DIENST BAANBREKERS

PARTICIPATIEFEITEN:

  • Werkbedrijf
  • Een unieke oplossing door de Technische Dienst van het Werkbedrijf
  • 100% productiekwaliteit

Kees van Balkom en Sjaak Brok van de Technische Dienst van Baanbrekers.

Eric Karel: “Het eerste en enige team dat zelf met oplossingen komt om op efficiënte wijze 100% consistente kwaliteit te kunnen realiseren.”

Spuitgietbedrijf
Wij zijn een kunststofspuitgietbedrijf en leveren toegevoegde meerwaarde aan plastic producten door middel van specialisatie, co-creatie en optimalisatie. De eindproducten zijn hoogstaande kunststofproducten, waarbij wij pas tevreden zijn als de klant dat ook is. We zetten dan ook in op een langdurige samenwerking. Dat geldt niet alleen voor klanten, dat geldt ook voor onze partners.

 

Het in Nuenen gevestigde Gebrema is opgericht in 1986 en is van oorsprong een familiebedrijf. Door de jaren heen is flink geïnvesteerd in een modern machinepark met een sluitkracht tot 600 ton. Gebrema is flexibel en zorgt voor scherpe prijzen en concurrerende levertijden en gegarandeerd optimaal in verhouding met duurzaamheid en kwaliteit. Gebrema B.V., Eric Karel & Johnny Willemsen

WERKEN BIJ GEBREMA

Partner in samenwerking
De producten die wij leveren moeten ook geassembleerd worden. Dat brengen we graag onder bij Baanbrekers, onze partner in samenwerking met onze klanten. Zoals gezegd draait alles om tevredenheid en wij zijn dat over onze samenwerking met Baanbrekers. Temeer omdat de eis van de assemblages 100% perfectie is. Dit is mogelijk doordat de Technische Dienst van het Werkbedrijf van Baanbrekers proactief met het voorstel kwam om een hulpmiddel te ontwikkelen. Met deze ontwikkeling was er een oplossing in de vorm van een apparaat dat ervoor zorgde dat elke handeling gecontroleerd verricht wordt met constante druk en evenwijdigheid. Iets wat lastig is voor medewerkers met een fysiek beperking. Het is dé oplossing om menselijke misfactoren uit te sluiten, want met manuele handelingen kan eenzelfde perfectie niet gegarandeerd worden.

Gemotiveerde mensen en lekkere koffie
Voorheen werkten we met meerdere werkplaatsen zoals Baanbrekers. Tegenwoordig werken we alleen maar met Baanbrekers vanwege verschillende voordelen. Ze hebben lekkere koffie, ze weten wat er verwacht wordt en zorgen dat het naar behoren gedaan wordt. Ze hebben veel gemotiveerde mensen die gevoel hebben bij de producten. Ze zijn er omdat ze graag aan deze producten werken en niet omdat ze moeten en daarom maken wij graag gebruik van de diensten van het werkbedrijf van Baanbrekers. En uiteraard bevelen we graag de samenwerking aan, we doen niet anders.

Complimenten aan de Technische Dienst
Het is een kleine kunststofwereld, dus het vertelt ook zichzelf voort. Waarbij vanuit ons in ieder geval echt de complimenten gemaakt worden richting de Technische Dienst van het werkbedrijf. Zij hebben op eigen initiatief gezocht naar deze oplossing waarmee we samen aan de klanten de garantie kunnen geven van constante kwaliteit. We kunnen dit op deze manier efficiënt bewerkstelligen. Door het initiatief van de Technische Dienst was de start van de samenwerking direct erg positief.

STEMMEN KAN HELAAS NIET MEER
De stembussen voor de Participatieprijs 2018 zijn gesloten. We zijn nu druk bezig met het tellen van de stemmen. We maken de winnaars bekend op donderdag 22 november a.s. tijdens de relatiemiddag van Baanbrekers. Tot die tijd houden we de uitslag nog even geheim.