BRENG JE STEM UIT

Zoals je al hebt kunnen lezen op deze website reikt Baanbrekers op 22 november a.s voor het eerst de Participatieprijs uit. Baanbrekers doet dit om personen, bedrijven en organisaties en projecten in het zonnetje te zetten. Het gaat er hierbij om dat er nèt dat stapje extra wordt gezet om ervoor te zorgen dat werken en meedoen voor iedereen mogelijk wordt. De prijsuitreiking gebeurt tijdens een speciale relatiemiddag. Jouw stem bepaalt wie er met de prijs naar huis gaat. Vanaf vandaag kan er worden gestemd!

Drie prijzen
“De stembussen voor de drie Participatieprijzen zijn vanaf vandaag geopend”, vertelt Ahmed Kansouh, directeur van Baanbrekers. “We hebben een prijs voor de Participatiepersoon, de Participatieploeg en het Participatieproject van 2018. We hebben per categorie drie genomineerden. En iedereen kan dus meebepalen wie er in de prijzen valt.

Tot wanneer kun je stemmen?
Van maandag 1 oktober a.s. tot en met de Dag van Respect – dat is zaterdag 10 november a.s. – kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen via deze website. De genomineerde met de meeste stemmen, krijgt uiteindelijk de prijs.

Wie zijn er genomineerd?

IN DE CATEGORIE PARTICIPATIE | PERSOON:

IN DE CATEGORIE PARTICIPATIE | PLOEG:

IN DE CATEGORIE PARTICIPATIE | PROJECT:

BRENG JE STEM UIT!